Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


naplojegyzetek

Harom nap mulva lessz hat honapja, hogy meghalt Zeusz, es annak is hat honapja, hogy O elment. Hallgatom a "Most Hatalma " cimu konyvet , es abban azt allitja a szerzo, hogy mindazon tunetek, melyet erzek, es amelyeket ereztem iranta, fuggosegi megnyilvanulasok voltak. Lehet, hogy igaza van, de akkor sem mulik el. 

Tudom, hogy mit tett es hogy az elmult het evben, hogyan hasznalt ki , de ennek ellenere mindig szerettem. Azt is tudom, hogy milyen aljas modon tervelte ki az elmeneset, es azt is tudom hogy hazudott, amikor kilepett az ajton. Ahogyan tudtam azt is, hogy csak azert kellettem hogy Amerikat valamilyen szinten megnyissam elottuk, aztan az elso alkalommal lelepjen. Ezt mondtam is neki, mindig veszekedes lett belole, aztan persze minden ment tovabb. Egy ido utan mar azt gondoltam, biztos en latok valamit rosszul, es nem lehet az, hogy ennyire lassak mindent elore. Egy boszorkany viszont soha nem teved, regi mondas ez. Be is kovetkezett, minden ugy, ahogyan vartam. Sokszor megfordul a fejemben, hogy megereztem vagy bevonzottam, vagy annyira egyertelmu volt, hogy a hulye is latta. 

Hat honap, es meg mindig sirva ebredek...mert hianyzik az akit szerettem. Ennel a pontnal elgondolkodhatok, hogy tulajdonkeppen kit is szerettem. Letezette egyaltalan az, akit en szerettem, vagy csak belekepzeltem az egeszet, attol a pillanattol kezdve, amikor eloszor osszetorte a szivem. Lehet, hogy annyira fajt, hogy nem akartam szembenezni akkor azzal a fajdalommal, es elhitettem magammal, hogy valami tevedes tortent csak. Es barhanyszor ujra es ujra osszetorte a szivem a rakovetkezendo het evben, en annyiszor reagaltam ra homokba dugott fejjel, es mindent kitalaltam, csak ot mentsem magam elott. Csak ne kelljen latni azt, hogy rohadt ez a gyonyoru alma belul.

Aztan a legkitunobb celpont a lelkinyomorult annyja volt. Adott okott ra eleget, igy nagy segitseg volt szamomra rahuzni a vizes lepedot a szanalmas fejere, csak hogy ne kelljen latnom azt, hogy a szerelmem egy hutlen , gerinctelen ferfi. Az szornyu lett volna beismerni. Azt is kitalaltam, hogy ha elviszem a vilag vegere akkor minden megoldodik, mert a harpia anyja nem lessz ott. Allitottam de sosem hittem. Hogyan is hihettem volna, amikor mindig is vele volt a gond, nem a korulmenyeivel. Ha valaki szeret valakit, akkor azert a pokolra elmegy, azt nem tudjak elteriteni. Az egyetlen vigaszom, hogy ez a tudat nem engem terhel. En kialltam erte, nem egy alkalommal, de o megtagadott ezerszer. 

Alapszabalykent elmondhatom, hogy aki szereti a masikat, az mindig szereti ot es ezt be is bizonytja, akkor amikor kell. Aki nem igy cselekszik, az hazug ember, es el kell engedni, mert nagy karokat okozhat bennunk, ha nem lepunk idoben. Nem fog mentsegunkre valni semmi. Ha becsapjuk magunkat, megkapjuk az arat amit fizetni kell. Megkapjuk meg akkor is, ha szerettuk ot, az  nem szamit, csak az hogy gyavak voltunk, es a gyavasagnak nagy az ara.  Szeressuk oket addig , amig nem okoznak gerinctelen huzast velunk szemben, es maximum egyszer bocsassunk meg, ne tobbszor. 

Ha visszatekinthetek ra, volt egy nagyon szep ket hetes kapcsolatom,es nagyon szerettem ot, es gyava voltam mert nem tudtam elengedni akkor , amikor a masodik csalodast okozta. Most fizetek ezert a gyavasagomert igazan csak, ezert ebredek meg mindig sirva reggel egy olyan ember hianya miatt, aki soha nem letezett. 

 

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Június / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 70923
30 nap: 224
24 óra: 6