Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az ördög nem alszik

2014.09.08

Vannak filmek és mesék, Hollywood nagy sikereket tudott magáénak egy- egy olyan filmjével amely arrol szolt, hogy igen is az "ördög nem alszik". Persze, ő elénk is ragta Őméltoságát, mint sok minden más egyebet.

Persze igaza volt, amikor a fenti állitásokat dobta képkockára, még ha kicsit ki is színezte azokat. Az ördög tényleg nem alszik, és mi mindannyian mágusok vagyunk akár tetszik akár nem .Van akit ez érdekel van akit ez nem. Persze a következmények kívétel nélkül járnak.És az hogy ki mit vagy mi kit hív "ördögnek" legyen ez a vatikán problémája.

Nem feltétlenűl muszály magunkba szívni azt a sok lagymatag elmemanipulációt amit a római egyház húz kedves bologató híveire.Bologatni kell, különben Isten nevében neked annyi!, Hát most már nem kell bologatni, csak mert katolikusnak vagy bármi egyébnek kereszteltek bennunket, ha nem érezzük úgy hogy az úgy is van. Az ember mindig érzi belül az igazságot. 

Elég ha annyit leszögezünk, hogy bármit is kívánjunk, az beteljesül. Különösen ha nagyon sok energiát és mély elszántságot teszünk a kívánságunkba. Ha azt konkrét formában fogalmazzuk meg, akkor aztán nagyon vigyázni kell, mert ha valamelyik része etikátlan lenne, akkor az rossz dolog, és ha rossz dolog, annak meg lessz a következménye. A törvények nem ismerése nem mentesít itt sem, nem csak emberi világunkban.

Aztán a kívánt dolog megérkezik, szépen lassan tönkretesz, majd lerágott csontként ott találjuk magunkat a szemét dombon. Ez a nagytöbbséggel így van, mert kevesen tudnak ugy kívánni hogy az jo legyen, ennél többen használnak viszont rituális eszközöket a kívánságaikhoz. Attol függően hogy mekorra mértékben etikátlan a mű, olyan mértékben testesül majd meg a pusztító energia. Hívjátok, nyugodtan ördögnek ha jobban tetszik. Sőt, a visszaigazolások is hogy baj van, abban formában érkeznek amilyen hitet beléd vertek annak idején. 

Például, ha szerelmi magiát csinál az ember, mindegy hogy "jot akar" az akkor is rossz, ha a másik tudatán kívül zajlik. Nos, amikor már eltelik egy csomo idő, és igen nagy a baj, álmodhatsz például egy olyan dolgot, hogy elindulsz vissza szerezni a lelked a pokolbol. Aztán találkozol az ördöggel, aki végül, bár le ül veled tárgyalni esze ágában sincs vissza adni a lelkedet. Aztán, majdnem ott hagyod a fogad, mignem segélykérésed meghallja Mihály arkangyal, és felébredsz.

Mi ez: megfelelés. Katolikusnak vagy keresztelve, anno, magadhoz kötöttél egy nagy csomo negatív energia áradatot, amely olyan pusztító, hogy megfelel képileg az ördög fogalomnak. Dehogy adja vissza. Magadnak kell visszaszerezned. Old fel magad, különben elpusztít! Persze az Univerzum, a magasabb intelligencia segíti helyreállitani a diszharmonikus energiaörvényeket ( Mihály jelenléte), csak kérned kell a segítségét. 

A dolog persze nem egyszerű, mert ha lekötötted magad, hogy szeresd, akkor mindig is fogod. De feloldani csak akkor tudod ha nem szereted. Így bármi bántás is történik nem számít a mágia miatt. 22 es csapdája. Kiut viszont mindig van. Engedd meg hogy létezzen  és tőle függetlenül élj tovább. Nem baj, ha mindig ott van, az árnyékod is ott van, mégsem baj. Ennyit az ördögről.

És arról hogy nem alszik!?  persze hogy nem alszik, a negatív és pozitív energiaörvények ott vannak, ebből áll a Mindenség. Ha kívánunk valamit minden rezdülésükkel ránk figyelnek. Pontosan úgy öltenek testet ahogyan kívántuk. Ha elfelejtettük kihagyni a jót akkor annélkül érkezik a kívánságunk...persze amit kihagytunk utoljára derül mindig ki. Ha nem hagytunk ki semmit az is . Soha ne kívánjunk például ilyet:

"Szeretnék, egy fiatal, magas, kreol bőrű, kék szemű, fekete hajú, egyedül álló , aktuális divatnak megfelelő, gazdag, szép kocsival rendelkező fiatalembert, aki csak rám vár"  , 

mert ebben az esetben , biztosak lehetünk abban hogy nemhogy nem alszik az ördög, de csak az ilyen kívánságokra vár hogy tiszteletét tegye nálunk.

 

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 71599
30 nap: 216
24 óra: 3