Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Azakel

2016.11.16

November közepe is elmult, a fákon alig van néhány levél. Ma reggel arra ébredtem, hogy az a kevés fű, ami az udvaron maradt fehér köntösben pompázott. A levegő hideg volt és csend honolta az egész tájat. 

Olyan volt , mint gyerek koromban, amikor még minden rendben volt, és nagyon- nagyon boldog voltam. Olyan emlékek voltak bennem, amelyek igazán tiszták. A közelgő tél emléke, az erdélyi levegő, a fák, a park, a hollok károgása, a játszóházak ködös arcai, a nagyapám bakancsa alatt ropogó hó hangja, az oriás narancsoké és a hatalmas karácsonyfáé, a kutyám ugatása, a  kiporosodott arcomon lévő élet öröme, a lovak vágtája a csiksomlyoi hegy lábánál, a reggeli templom harangja, és az álmosan felbukkanó hideg napsugár cirogató ölelése. 

A kávémat ittam és az ablakon kifele nézve mult, jelen és jövő képei tárultak fel előttem. Ott volt még a levegőben a reggeli álom és amit a tegnap beszéltünk a párommal. A szerelem . Vajon érezhet-e az ember egyszerre több hasonló érzést. Én azt mondtam igen, ő amelett voksolt, hogy nem. Vajon csak a rég okozott sebek sajognak lelkemben vagy nyugtalan lennék és félek, hogy végre együtt vagyok valakivel akit olyan rég ota szerettem volna, hogy már szinte el is felejtettem, hogy egyáltalán létezik.

Most minden rendben van. Szeretem. A lelkem viszont sir és zokog valamiért és attol a szerelemtől kap megnyugvást, amit annyit kértem, hogy legyen már. Kértem amikor egyedül voltam, ahogy kértem azt is hogy küldjön valakit az Ég akit szerethetek és aki engem is igazán szeret. Közben elfelejtettem mondani, hogy az angyalok szerelme mégsem kell ebben az esetben. Hol azt kivántam, hogy boldog párkapcsolatban éljek, hol meg azt, hogy angyal legyen a szerelmem, mert az olyan boldogságot adhat, amit kevesen kapnak. Egy angyal olyan boldogságot adhat a Szerelem érzésén keresztül, ami feloldja a mult bilincseit és visszahozza az Öröklét pillanatait.

És most valami fáj, valami seb valami azt kiálltja nem teljes a kép. De miért nem teljes a kép kiálltom neki vissza? de ő meg sem hallja, csak sir, zokog és szerelemre vágyik. és amikor eljön az éjszaka, akkor boldog, mert ugy szereti valaki ami minden fájdalmára jó. Hol szőke és kék szemű hol barna és igazán jóképű, hol fiatalabb nálam, hol idősebb. De mindig ugyan az az Egy .

Ma olyan fiatal volt, hogy szinte még rálehetett mondani, e földi dimenzióban mérve, hogy gyerek. Szőke volt és kék szemű, játszottunk és nevettünk, elmult minden fájdalmam, minden amit Feri elvesztése és az élet traumái okoztak. Végre szabad voltam ujra és igazán boldog. Ő csak nevetet és játszottunk, A Szerelem érzését éreztem, most végre tiszta volt, olyan, amit el sem lehet mondani le sem lehet irni. Pont olyan amilyet kértem. A szerelmem egy angyal, akiről semmit nem tudok, és nem tudom hogy hova vezet mindez,és hogy lehet igy élni és hogy lehet a földi létben boldog lenni igy. 

Valamelyik éjszaka a  párom anyukája ( aki mellesleg régen halott ) azt mondta nekem, hogy szeressem a fiát mert szüksége van rám. Mindig is szerettem, és nagyon örültem neki, hogy lehetőségem volt arra, hogy találkozzak vele,megismerhessem és most ő legyen e földi dimenzioban az utitársam. Természetesen nem áll szándékomban  őt elhagyni, de bántja a lelkem az a gondolat, hogy az érzéseim teljes megélésére , a boldogságom és lelki békém teljes megteremtője, a fájdalmaim szertefoszlása nem az ő hanem egy isteni lény kezében van. 

A nevét is megtudtam, Azakelnek hivták. (Azazel)

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 24527
30 nap: 1952
24 óra: 54